Snart igång!

Tjoo... 
Nu var det länge sen vi skrev något här på bloggen. Har väl inte varit så mycket att säga under den här tiden, nu är i alla fall juniormotorn skickad till uppsala för att få den överkollad och fixad in för sommaren. när vi får tillbax den så blir det en vända till karlstad och fixa bakaxeln. den ska bli lättare, fjärden ska bort och motorn ska fram så att avgasröret blir giltigt och inte sticker utan för + att det blir mer utrymme för bakhjulen så det går lättare när man kör.
På jesus finns det också lite att fixa men det är väl inte lika stora grejer som tar lika lång tid. Men den ska också in i garaget snart så att vi är säkra på att allt blir klart till första tävlingen/testen i maj.
ni vet ju hur det blir, mja joo det där skulle ju också ha behövts fixat och det och kanske det... ojj var det redan sommar och tävling.

Men nu när det är snö så fins det ju annat kul man kan göra tex som att åka skoter och mys uppe i stugan med alla goa mäniskor man har runt sig. Den 20-21 blir det en skoter tur till hamra ovanför noppikoski...
Angelica spelar ju även innebandy nu på vintern så det är ju matchen och träningar varje vecka. Nu i början på januari så var dom ända upp till örnsköldsvik för andra året i rad. Och lika som förra året så visa dom norrlänningarna vilka som var bäst. I finalen fick dom möta hemma laget ö-vik och där blev det en vinst med
2-1!

ha det gött! och kom i håg Vi söker sponsorer! ;D

// TeamFordeverRacing

SPONSRING SÖKES!!!

Gör sverige rättvist -Sponsra tjejer som håller på med motorsport!

vad det en nu blir så söker vi sponsorer, jämnt och ständigt, stora som små. Det är många som vill ha sponsring i den här sporten. Men alla är ju inte tjejer! ;))
Tänk på det!

Om du är intresserad eller vet nån som är!
Maila: [email protected]

// TeamFordeverRacing



RSS 2.0